Kaninklubben

Kaninklub

Kaninsæsonen starter tirsdag den 5. april 2022 kl. 17.00. hvor kaniner med hcp. 30+ er særdeles velkommen. Derefter spilles hver tirsdag.

I perioden 5. april – 3. maj og 23. august – 27. september mødes vi kl. 17

I perioden 10. maj – 16. august mødes vi kl. 17:30

Matchfee: 10 kr. Hvis du vil have pølser efter matchen koster det 25 kr. Pølserne bestiller du inden, vi går ud.

Kaninmesterskab afholdes søndag d. 2. oktober kl. 09.00, hvor der spilles 18 huller. SÅ HUSK AT SÆTTE KRYDS DER!

Tilmelding til kaninaften skal ske på liste, ophængt på kaninklubbens opslagstavle i forgangen i klubhuset, senest tirsdag kl. 12.00 eller via Golfbox. Derudover er der, undtagelsesvis, mulighed for at tilmelde sig ved kontakt til klubbens sekretariat på tlf. 96961400.

Kaninklubben betragtes som en klub i klubben. Der stilles krav til nye kaniner om deltagelse, for at opnå tilladelse til at gå på stor bane på minimum 4 gange. Der vil gennem dygtige og erfarne kaninhjælpere videregives god og nødvendig lærdom om, hvordan man anvender reglerne, samt viser god etik på golfbanen. Nybegyndere skal meldes ind i klubben som fuldgyldige medlemmer efter, at de har deltaget 4 gange i klubben*.

Udvalget ser frem til, at så mange som mulig møder op til kaninaften, for at få nogle hyggelige og lærerige timer.

Som afslutning på sæsonen spiller vi kaninmesterskab og kårer årets Kaninmester. Denne dag spilles en 18 hullers match, med efterfølgende fællesspisning og hyggelig samvær på Hotel Søparken. Mere information herom senere i kaninklubben.

Kaninudvalget håber at se så mange som muligt af kaninhjælperne fra sidste år, som gjorde et stort stykke arbejde, og vil samtidig appellere til andre, som har lyst til at være kaninhjælpere, om at møde op fra starten eller kontakte kaninklubbens formand.

Vi ser frem til at byde nybegyndere fra 2022 velkommen i kaninklubben, og håber alle vil tage godt imod dem.

Er der spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet.

DU VIL ALDRIG GÅ FORGÆVES.