XM Golfring

Golfring

Øland Golfklub, Løkken Golfklub, Hirtshals Golfklub og Aabybro Golfklub, har lavet en fritspilordning for deres fuldtidsmedlemmer.

Det betyder, at du som fuldtidsmedlem kan tilkøbe medlemskab af XM Golfring for kr. 600 og være med i XM Golf og spille banerne året rundt.

For at blive medlem, skal du indbetale kr. 600,00 til Konto 9070 162 33 58018 og angive dit medlems nr.

Du kan også indbetale beløbet og herefter sende en mail til klubben på

Du vil, når klubben har registreret din indbetaling, modtaget en mail med lidt information, samt bekræftelse på dit medlemskab af XM Golfring.

Der vil blive afholdt 4 turneringer i løbet af sæsonen. En turnering på hver bane.

Information til medlemmer af fritspilsordning XM Golf.

Du kan nu, uden beregning, spille golf i følgende klubber:

  • Aabybro Golfklub
  • Løkken Golfklub
  • Øland Golfklub
  • Hirtshals Golfklub

Omfang:

Fritspilsordningen gælder for alle fuldtidsmedlemmer i de deltagende golfklubber.

Medlemmer som tilkøber fritspilsordningen kan frit spille på de deltagende golfklubbers 18 huls bane, efter de retningslinjer som er gældende for den pågældende bane. Der kan være begrænsninger i forbindelse med arrangementer eller på grund af vejrlig.

VIGTIGT! Tider skal bestilles på Golfbox, og tiden skal bekræftes på Golfbox inden start på spil. Hvis ikke tiden er bekræftet, kan banekontrol opkræve fuld greenfee for runden.

Fritspilsordningen kan ikke benyttes i forbindelse med deltagelse i matcher, arrangeret af klubben eller matcher arrangeret af klubber i klubben med deltagere fra to eller flere klubber. Ved deltagelse i disse matcher skal der betales matchfee og greenfee, gældende for den enkelte match.

medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages eller udlånes til andre.

Venlig hilsen

Aabybro Golfklub