Vintergolfklub

Vintergolf

Vinterklubben spiller hver søndag fra sidst i oktober til sidst i marts.

Formålet med vinterklubben er, at vi mødes til hyggeligt samvær med en runde golf og efterfølgende afsluttes med varm suppe, og lidt præmier til de to eller tre bedste i to rækker, alt efter spillerantal.

Har du løst til at være med, så mød op en søndag og tilmed dig i vinterklubben

Alle i Aabybro golfklub kan spille med uanset alder, dog med et max handicap på 54. Der spilles ud kl. 10:00, så fremmøde skal ske senest kl. 9:50 så der er tid til at sætte hold.

Ved første fremmøde betales der 50 kr. for indmeldelse i vinterklubben, her efter betales der 10 kr. i spillerfee hver gang der spilles med. Alle indkomne penge går til præmier. Ønskes der suppe efter dagens runde, betales der 15 kr.

Er der sommergreens spilles der med sit normale handicap, er der vintergreens spilles der første gang med sit normale handicap, efterfølgende ved mere end 36 point reguleres der til internt handicap i klubben.

Vi bestræber os på, at der mindst en gang i sæsonen spilles på fremmed bane.

Ved afslutningen er der mange præmier, bla. pengepræmier til de tre bedste i to rækker. For at komme i betragtning til pengepræmierne, skal man ha spillet med min. fire gange i sæsonen og være indmeldt senest ved udgangen af december.

Dem der står for klubben er:

Formand, Lars K. Due, , Tlf. 22 23 35 89

Næstformand, Freddy Pedersen, , Tlf. 20 48 36 28

Suppemutter, Birgit Sørensen, Tlf. 22 16 16 13

Anni Christensen, TLF 20 23 94 98