Puslingegolf i Aabybro Golfklub

Puslinge Golf i Aabybro Golfklub
Hej puslinge golfere, så er tiden kommet til vi starter op igen.
Igen i år vil det være lørdag fra kl. 10 til 11, med opstart lørdag d. 24. april.

Puslinge golf starter op efter sommerferien d. 14. august kl. 10.00
Der er stadig ingen krav om medlemskab af klubben, men man skal dog være ifølge med en voksen. (man må gerne være flere ifølge med samme voksen)
Jeg forstiller mig, at vi i år skal mødes hver 14. dag, men vil lade det være op til jer eller jeres forældre, så det må I gerne lige overveje til første gang, hvor vi tager en snak om det. Vil også gerne vis der er et par forældre som, kan være behjælpelige i situationer, hvor jeg/vi skulle være forhindret.
Jeg glæder mig til at se jeg alle.
Med Venlig Hilsen
Kåre Thomsen