Resultatet af Pro’ens Match 5. juli

Pro’ens match 2020

Så er året først turnering ved Pro’en Jens Bjergegaard i Aabybro golfklub løbet af stablen, det var en dag med udfordringer for mange, da vejret ikke lige dem var med os, men der var dog en utrolig god og hyggelig stemning.

Pro’en Jens Bjergegaard havde sørget for at udfordre alle deltagerne et par 3 hul, hvor han stod udfordrede spillerne med tættere hullet end ham selv og der var rigtig mange gode slag til green, da det kostede ham en del præmier af golfbolde til deltager.

Efter runden serverede Jens Bjergegaard pølser fra grill samt en øl/vand fra Royal Unibrew til alle.

Der blev uddelt mange fine præmier til dagens vindere, både for tættest hul på alle par 3 hullerne og til de 5 bedste i hver række. På billedet ses de mange glade vindere på dagen og bedste i hver række er:

A-række: Per Frandsen med 38 p. B-rækken: Anni Christensen med 33 p. C-rækken: Jan Tranum med 38 p.